ARMBANDJE|WHATABOUTTHEKIDS|SCHEIDEN|KINDEREN

Draag papa en mama altijd bij je

Sinds Joep 2,5 jaar is woont hij al om-en-om bij zijn vader en bij mij. En elk jaar dat hij ouder wordt, een andere ontwikkelingsfase ingaat, gaat hij anders om met de scheiding. Zo heeft hij soms even een ‘update’ nodig en komen vragen als: ‘Waarom zijn jullie gescheiden?’ en ‘Waarom kunnen jullie niet gewoon bij elkaar wonen?’ weer terug om op zijn nieuwe ontwikkelingsniveau beantwoord te worden.

In een gesprek dat we over de scheiding hadden zei Joep: ‘Ik wil zo graag iets van jullie bij me dragen. Van jou heb ik mijn horloge gekregen en elke keer als ik die zie, denk ik aan jou. Ik wil ook graag iets waarmee ik aan papa kan denken. Dat ik jullie allebei bij me heb.’

Zo kwamen we op het idee een armbandje te maken waarop staat ‘mama ♥ IK ♥ papa’.
Op die manier kan Joep zijn vader en mij bij zich dragen.

We merken dat de kinderen die ik met KIES begeleid, dolblij zijn wanneer ze zo’n armbandje krijgen aan het eind van de bijeenkomsten.
Dit gunnen we iedereen natuurlijk. Dus wil je ook een armbandje? Voor 3,95 sturen we er één naar je op.
Laat een berichtje achter en ik neem contact met je op.